Reuring Wonen & Living levert niet alleen aan consumenten eigentijdse woonproducten, ook zakelijk bestellen is bij ons mogelijk. Kan uw huidige kantoor wel een opfrisbeurt gebruiken of heeft u net een vakantiepark geopend dat ingericht moet worden? Wij leveren de meubels en woonaccessoires die u wenst! Ons aanbod verandert continu dus houd onze website en social media kanalen in de gaten voor updates, tips en reviews van klanten.

Onze meubels zijn voordelig én op meerdere manieren in te zetten, net wat de bestemming van de ruimte is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mangohouten stellingkast? In een kantoor handig als opbergruimte voor mappen, ordners en andere kantoorartikelen. In een vakantiewoning juist ideaal voor boeken, tijdschriften en spelletjes of het showen van mooie woonaccessoires zoals vazen, opbergmanden, kandelaars, boeddhabeelden en windlichten. Wist u dat een stellingkast ook perfect te gebruiken is als roomdivider? Zo kunt u een gedeelte afscheiden en tegelijkertijd gebruikmaken van de extra opbergmogelijkheden. 

Op zoek naar een vergadertafel of een eettafel voor in de bedrijfskantine? De mangohouten tafels zijn hiervoor zeer geschikt. Het is een zeer stevig houtsoort van mangoboomplantages in Zuidoost-Azië en Australië. Als de fruitproductie van een mangoboom op z’n einde loopt, wordt van het hout meubels gemaakt en krijgt het zo een tweede leven. Het is dus een duurzame, groene keuze wanneer u voor deze meubels in uw pand kiest. Daarnaast is het onderhoudsvrij en kunt u er jaren van genieten. Style het af met onze robuuste stoelen en u bent good to go!

Een hotel betekent vaak een groot aantal kamers die veelal hetzelfde ingericht worden. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat we direct in contact staan met onze leveranciers kunnen we snel schakelen en u het gewenste aantal producten leveren. Kies de meubels die bij uw project passen, bijvoorbeeld een mangohouten bijzettafel met een stoere vaas, sfeervolle nachtlampjes, zachte kussens en een heerlijke loungestoel, en wij zorgen voor een mooie prijs. Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste producten of kunt u net dat ene product niet vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!