Wanneer is Black Friday

Black Friday is dit jaar op vrijdag 26 november. Wat begon als een enkele dag vol met uitzonderlijke aanbiedingen is tegenwoordig al uitgegroeid tot het genieten van meerdaagse deals. Zo beginnen er enkele winkels al met Pre-Black Friday deals vanaf Singles Day op 11 november. Toch organiseert het merendeel van de retailers Black Week aanbiedingen. Deze aanbiedingen starten vaak op maandag 22 november en lopen door tot en met Cyber Monday, op maandag 29 november. Dit betekent dat je niet maar 1 dag geniet van scherpe prijzen, maar zeker 8 dagen! Bij Reuring Wonen & Living zullen de Black Friday deals vanaf 25 tot en met 27 november doorlopen! Op die manier heeft 3 dagen de tijd om te genieten van onze kortingen.

Hoe kun je zelf achterhalen wanneer Black Friday is?

Hartstikke lekker natuurlijk zo’n kortingsdag, maar wanneer is “Zwarte Vrijdag” nu eigenlijk? Om daar antwoord op te geven, moeten we eerst kijken naar wanneer de Amerikaanse feestdag Thanksgiving wordt gevierd. Dit omdat Black Friday elk jaar op de dag na Thanksgiving plaatsvindt. Gelukkig is het zo dat Thanksgiving standaard op de vierde donderdag van november valt. Hierdoor is het goed vast te stellen wanneer dé kortingsdag in de komende jaren plaats gaat vinden.

Black Friday 2021 datum

Dit jaar vieren de Amerikanen Thanksgiving op 25 november. Met deze kennis weten we dus dat Black Friday 2021 dit jaar gevierd wordt op vrijdag 26 november.

Pak je agenda er dus bij en markeer deze dag zodat je er niet meer omheen kan. Op deze manier weet je zeker dat je alle waanzinnige kortingen en aanbiedingen niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Dat zou namelijk ontzettend zonde zijn. Daarbij is het goed om te weten dat verschillende winkels zó enthousiast zijn dat ze al eerder beginnen met het aanbieden van waanzinnige deals. Wees hier dus bewust van en houd je favoriete winkels in de hele week van 27 november goed in de gaten!

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *