Grote kasten en kleine kasten, open kasten en gesloten kasten, hoge kasten en lage kasten, boekenkasten en stellingkasten. Op zoek naar een kast? Wij hebben vast en zeker het perfecte exemplaar voor u! Ons aanbod is heel ruim en omvat diverse soorten kasten. Om dingen in op te bergen achter gesloten deuren, om woonaccessoires een mooie plek te geven of gewoon lekker functioneel om uw televisie op neer te zetten.

Reuring Wonen & Living is hét adres voor prachtige, duurzame en voordelige meubels. Dus ook voor de juiste kast zit u hier goed. Heeft u een industrieel gestyled huis? Wilt u een robuust meubel of houdt u van tijdloos? Onze meubels zijn voornamelijk gemaakt van het hout van de mangoboom, veelal geplant in (sub)tropische gebieden in Australië en Zuidoost-Azië. Hier worden de bomen na verloop van tijd, als de fruitproductie is opgehouden, gekapt. Zonde om dit mooie hout weg te gooien, daarom krijgen de bomen een tweede leven in een meubelstuk. Zo worden er onder andere eettafels, salontafels, wijnkasten en boekenkasten van gemaakt. Een duurzame en verantwoorde keuze dus als u voor een meubel van mangohout gaat. Met het metalen of zwarte stalen frame krijgt elk stuk een unieke uitstraling.

U kunt onze kasten goed gebruiken als opbergers, maar natuurlijk ook om objecten een speciale plaats te geven. Plaats foto’s van dierbaren, een leuk lampje en een kleurrijke vaas in een open stellingkast. Ook leuk in te zetten als roomdivider trouwens. De boekenkast is ideaal voor het wegzetten van (kook)boeken, maar ook hier kunt ook variëren met onze woonaccessoires. De buffetkasten bevatten naast een gedeelte met glas voor bijvoorbeeld uw serviesgoed of verzameling ook lades om kleine en belangrijke dingen in op te bergen.

Voor de wijnliefhebbers hebben we een wijnkar op wieltjes of een antieke, gedeeltelijk handgemaakte, wijnkast. Een mooi item voor in huis dat het interieur net dat beetje extra geeft.

We hebben kasten in vrijwel alle formaten. Neem vrijblijvend contact met ons op als uw gewenste afmeting er niet tussen zit.

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond