In de keuken heb je vaak een hoop spullen staan. Kijkt u maar eens rond in uw eigen keuken. Pannen en servies, keukentextiel en vershoudbakjes, kruiden en broodbeleg. En als het even tegenzit, moet u ook nog een kast inleveren voor de etensvoorraad… Laten we het dan maar niet hebben over het mooie, iets luxueuzere serviesgoed met bijpassende wijnglazen voor speciale avonden. Zonde om die achter gesloten deuren te plaatsen, maar voor netjes uitstallen is ook weinig plaats.

Niet getreurd, Reuring Wonen & Living heeft precies wat u zoekt als het gaat om opbergen in de keuken! Prachtige meubels van voornamelijk mangohout, zoals wijnkasten, -rekken en -karren, maar ook grote stellingkasten die goed staan in een leefkeuken. Overigens niet zonder reden dat er voornamelijk gewerkt wordt met mangohout, want dit soort hout is uiterst stevig en krasbestendig. Ideaal dus voor ieder huishouden en elk soort meubel.

Om ervoor te zorgen dat uw heerlijke wijn niet verloren gaat in een van de vele gesloten keukenkastjes, hebben we mooie pronkstukken in ons aanbod. Ieder item is uniek, want het is veelal handgemaakt. Daarnaast is de charme van het hout dat het leeft. Niemand heeft dus hetzelfde exemplaar in huis. De houtlook verbindt diverse meubels met elkaar en zorgt zo voor een tijdloos geheel in uw interieur. Daarbij kunt u kiezen voor onder andere een rond gevormde suar wijnrek dat ruimte biedt voor 6 van uw favoriete wijnflessen. Liever wat meer rechttoe rechtaan voor in bijvoorbeeld een modern of industrieel interieur? Ga dan voor de strakke en robuuste wijnkar waarbij mangohout gecombineerd wordt met zwart staal. Genoeg ruimte voor 8 flessen en wijnglazen én ook makkelijk te verplaatsen door de wieltjes. De antieke mangohouten wijnkasten zijn er in metaal en zwart staal en met of zonder open gedeelte. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw stijl past.

Met een stoere buffetkast in de keuken kunt u uw serviesgoed uitstallen. Ook deze zijn er in verschillende maten, net wat er in uw huis past. Als u gaat voor wat meer luchtigheid, dan is een van onze stellingkasten een uitstekende optie. Doorbreek hiermee de ‘zware’ uitstraling van een keuken en maak het speels met wat kookboeken, een paar leuke (koffie)kopjes, weckpotten of andere woonaccessoires. 

De keuze is reuze! We hebben namelijk nog veel meer opties in diverse afmetingen in ons aanbod. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste meubel voor bij u thuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Toont alle 7 resultaten