Woontrends 2021

Wat kunnen we verwachten van de woontrends in 2021? 

Met 2021 om de hoek is het tijd om te kijken wat voor interieurtrends 2021 met zich meebrengt. Hierin een kleine sneak preview van wat voor trends er zullen komen. Verder in het jaar zullen er meer trends bij komen, maar hier alvast een eerste blik erop. 

 Trend 1: Donkerblauw

Voor mensen die dol zijn op donkerblauw, goed nieuws voor 2021. Deze kleur is weer helemaal terug in het interieur! Verschillende soorten donkerblauw zullen wat meer karakter brengen in de ruimte. Daarnaast is het een kleur die makkelijk te combineren is binnen een ruimte. Denk hierbij aan een combinatie van donkerblauw met metalen of houtsoorten.

Woontrends donkerblauw
Woontrends donkerblauw

Trend 2: Duurzaam

De duurzaamheid zet door en zo ook in de woontrends van 2021. Steeds meer merken beginnen meer herbruikbare artikelen aan te bieden, zoals: tafels van petflessen, lampen van karten of kussens met een gerecyclede schuimvulling. 

Trend 3: Teddy stof

Dit speelde zich al een tijd af binnen de mode-industrie, maar is nu ook terug te vinden binnen de interieurwereld, de teddy stof. 

Op fauteuils, banken en kussens, maar ook plaids en accessoires mogen niet achterblijven in combinatie met teddy stof. Dit is goed te combineren met gladde stoffen of koude materialen, dit zal zorgen voor een avontuurlijk contrast. Deze stof is ook veel terug te vinden in rustige ruimtes met hout en bruintinten.

Trend 4: Grijstinten 

Waar het eerst nog een taboe was om je muren grijs te verven is dat nu helemaal anders. Lichte grijs tinten op de muur maakt dat je interieur een luxere uitstraling zal krijgen. Hierdoor springen je woonaccessoires, zoals planten en accessoires er nog meer uitspringen. 

Vaak gaan de grijze muren in combinatie met een bepaalde verftechniek om een beton look te maken.

woontrend grijstinten
woontrend grijstinten

Bent u er toch niet helemaal uit wat u met uw eigen interieur wilt? Neem even contact op! Wij nemen graag de mogelijkheden door om uw van dienst te zijn!

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *